8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Oprez – mokri kolovozi

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozila jutros saobraćaju po pretežno mokrim kolovozima, zbog čega se vozačima savjetuje da budu oprezni i prilagode vožnju stanju na putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. 

U toku su radovi na izgradnji vijadukta „Mahovljani“ na auto-putu Banjaluka- Doboj /dionica Banjaluka-Prnjavor/, zbog čega je petlja „Mahovljani“ zatvorena za saobraćaj, a vozači mogu da koriste petlju „Aleksandrovac“.

Radi postavljanja led-markera u tunelima „Laktaši“ i „Klašnice“, na auto-putu Gradiška-Banjaluka, izmijenjen je režim saobraćanja.

Zbog izgradnje vijadukta na magistralnom putu M-16, dionica Nova Topola-Klašnice /lokalitet Mahovljanske petlje/, od 23.00 do 5.00 časova doći će do obustava saobraćanja, najviše do 30 minuta.

Radi rekonstrukcije kolovoza izmijenjen je režim saobraćanja na regionalnom putu R-453, na području opštine Srebrenica. Radovi će trajati naredna četiri mjeseca.

Zbog deminiranja terena na radilištu Klakari Donji 12 i Klakari Donji 13 /opština Doboj/, saobraćaj će se na magistralnom putu Brod-Odžak odvijati sa po 30 minuta obustave i 10 minuta propuštanja vozila, do 22. decembra.

Na regionalnom putu Površnice-Lopare u toku je sanacija klizišta, zbog čega je saobraćanje teretnih vozila preusmjereno na putni pravac Lopare-Priboj-Banj Brdo.

Zbog aktiviranog klizišta, na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, i R-476, dionica Ukrina-Gornja Vijaka, vozila saobraćaju naizmjenično jednom trakom.

Saobraćanje je zabranjeno na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/CG /Šćepan Polje/, za sva vozila teža od 16 tona.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se