23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Košarkaši zvorničke Drine ostvarili zapažene rezultate na košarkaškom kampu „Grawe three points“

Od 02.07. -09.02 .2017 god na Jahorini održana je 1- smjena košarkaškog kampa „Grawe three points“ u organizaciji K.K. Partizan.

Mladi košarkaši zvorničke Drine su uzeli učešće na ovom kampu i ostvarili zapažene rezultate. O utiscima smo razgovarali sa trenerom Predragom Tijanićem.

„Generalno sa kampa nosimo lijepe utiske. Naši omladinci su dobro radili i ostvarili određeni napredak, družili se i stekli prijateljstva za cijeli život. Što se tiče rezultata pomenuo bih da je Nemanja Reljić proglašen za najboljeg i najperspektivnijeg učesnika kampa, takođe pobjednik je u takmičenju 1 na 1. Igor Cvijanović pobjedio je u šutiranju slobodnih bacanja, Luka Zivak u šutiranju za 3 poena i Golf takmičenju, a Nikola Tekić u takmićenju 1 na 1 (3 na 3).

Što se tiče trenera pomenuću da su sa djecom radili izuzetni  strucnjaci kao što su Marko Stanković (K.K.Partizan Beograd), Drobnjak Mihajlo-Flekica (K.K. Sloga Kraljevo), Dušan Marković (OKK Šabac-trener 2004 selekcije  Srbije), Dragan Krčmar (K.K. Pale).

Na kraju cu se zahvaliti organizatoru i nadam se da cemo se vidjeti i sledeće godine, rekao je Tijanić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se