23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Donald: Fokusiran na Zvezdu, iako postoji šansa da odem

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je potpuno skoncentrisan na igre u dresu crveno-bijelih, iako postoji mogućost da do kraja prelaznog roka promijeni sredinu.

„Sve dok sam ovdje biću potpuno fokusiran. Mediji svašta pišu, ali ništa nije sigurno. Uvijek postoji šansa da odem, ali i da ostanem. Da li ću igrati protiv Sparte? Zašto da ne?“, rekao je Donald novinarima poslije pobjede nad kazahstanskim Iritišom (2:0).

Upravo je Holanđanin bio strijelac protiv Irtiša za plasman u treće kolo kvalifikacija u Ligu Evrope, prvim golom iz slobodnog udarca u karijeri.

„Mnogo sam vježbao, mislim da je bio lijep gol. Drago mi je da sam ga postigao. Srećan sam, to je najbolji opis poslije ove utakmice. Imali smo prilike, ponekad smo griješili u tom poslednjem pasu i zbog toga nije bilo više stopostotnih prilika. Irtiš je težak protivnik, malo ćemo da proslavimo, da se osvježimo, a onda da se fokusiramo na sljedeći meč“, naveo je Donald.

Donald je istakao da su navijači opet pružili veliku podršku fudbalerima Crvene zvezde.

„Osjetili smo njihovu podršku, iako su bili na jugu. Važno je da su oni tu i da nam pružaju podršku, manje je bitno na kojoj su tribini“, zaključio je Donald.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se