20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

BG elektronik otvoren i u Zvorniku

ZVORNIK – U prisustvu zvanica i potrošača u Zvorniku je juče zvanično otvorena prodavnica elektronike i bijele tehnike „BG elektronik“.

Zvanice i potrošači juče su se na otvaranju mogli uvjeriti u širok asortiman kvalitetnih proizvoda svih svjetski brendova.

BG elektronik nudi uvijek širok asortiman proizvoda koji je prilagođen za sve vrste kupaca, kako za one koje interesuje vrhunski kvalitet tako i za one koje interesuje cijena. Za sve proizvode zajedničko je da su uvijek u trendu i da BG elektronik nudi samo ono što je eksluziva na svjetskom tršištu, od računara i laptopa, najnovijih 4K televizora do veš mašina, klima uređaja, video nadzora, sitnog pokućstva…

BG elektronik je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u prodaji. Tokom niza godina poslovanja kompanija je razvila širok malo i veleprodajni asortiman proizvoda i uspješnu saradnju sa vodećim uvoznicima i serviserima na području čitave BiH. Cilj je pružanje visokokvalitetne prodajne i postprodajne usluge našim kupcima, klijentima i saradnicima.

-Kroz usavršen sistem nabavke, isporuke, servisa u garantnom i vangarantnom roku i različitih uslužnih djelatnosti, te stalnog usavršavanja osoblja i načina rada, trudimo se da našim klijentima omogućimo najbolju uslugu i najveću sigurnost prilikom bilo kog oblika saradnje sa nama – kažu u kompaniji.

Pored dva maloprodajna mjesta i veleprodaje u Bijeljini, plan kompanije je da počne širenje maloprodaje i na druge gradove, Zvornik je među prvim.

Iz kompanije očekuju pozitivne reakcije potrošača iz Zvornika jer se na ovom lokalnom tržištu još nije nudilo nešto ovako sveobuhvatno i kvalitetno po najboljoj svjetskoj praksi prodaje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se