15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišić sa šampionskim ambicijama u novoj sezoni

Fudbaleri Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišić u sledeću sezonu ulaze sa velikim ambicijama, a uprava kluba je za novog šefa stručnog štaba imenovala Mileta Lazarevića, koji je u tek završenom šampionatu vodio zvorničku Drinu. Iskusni stručnjak koji je u dosadašnjoj karijeri vodio Napredak iz Donjeg Šepka, Podrinje iz Janje i Proleter iz Teslića, očekuje da naredne sezone ostvari sve zacrtane ciljeve na klupi Zvijezde 09.

– Sporazumno sam raskinuo ugovor sa Drinom i veoma brzo se dogovorio oko svega sa ekipom Zvijezde 09 koja u narednu sezonu ulazi sa ciljem da osvoji prvo mesto i plasira se u Premijer ligu BiH. U klubu se radi ozbiljno i postoji već uhodan sistem u kome su mladi igrači u prvom planu. Uslovi za rad su vrhunski i siguran sam da možemo do vrha tabele u Prvoj ligi RS. Pripreme za novi šampionat počinju 28. juna, a ekipa će u odnosu na prošli šampionat doživeti određene promene, jer će biti nekoliko odlazaka igrača u jače klubove. Te odlaske želimo da nadomestimo dovođenjem kvalitetnih pojačanja na pozicijama koje su deficitarne. Do početka priprema biće iskristalisan igrački kadar kako bi što spremnije krenuli i potpuno uigrani dočekali početak prvenstva koji je zakazan za 11. avgust – rekao je Lazarević.

Prvo pojačanje Zvijezde 09 je štoper Nikola Mazić koji je u klub iz Etno sela Stanišić stigao iz Drine. Pouzdani defanzivac prošle sezone je bio najzaslužniji što je zvornički prvoligaš imao najbolju odbranu Lige za prvaka, a postigao je i pet pogodaka po čemu je bio drugi strelac Zvorničana.

– Lako sam se dogovorio sa ljudima iz Zvijezde 09 i naredne sezone nosiću njihov dres, a nadam se da ćemo zajedno ostvariti sve zacrtane ciljeve. Ambicije kluba su velike i svestan sam šta se od mene očekuje, pa ću učiniti sve kako bi moje dragoceno iskustvo sa premijerligaških i prvoligaških terena pomoglo timu u ostvarivanju željenih rezultata. U Drini sam imao odličnu sezonu i realno po kvalitetu smo trebali zauzeti drugo mesto odmah iza Borca. Zvorničanima želim da ostanu u vrhu fudbala RS, jer su klub sa velikom tradicijom i sigurno će biti jedan od konkurenata za vrh tabele – zaključio je Mazić.

R.Jokić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se