4.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Pokušaj ubistva u Trebinju: Pucano na bivšeg policajca

TREBINJE – Bivši policajac iz Trebinja Darko Gurović, ostao je nepovrijeđen, nakon što je, za sada nepoznato lice, pucalo na njega u Hercegnovskoj ulici u Trebinju.

Pucnjava se desila tri časa iza ponoći u Hercegnovskoj ulici, u kojoj stanuje Gurović.

Gurovića je, kako saznaju „Nezavisne“, do stambene zgrade u Hercegnovskoj ulici u kojoj živi, dovezao prijatelj, a kada je izlazio iz automobila nepoznati počinilac je zapucao.

Od povrede su ga, najvjerovatnije, sačuvali okolni automobili na parkingu zgrade, jer su na jednom vozilu marke FIAT i jednom golfu ostale rupe od metaka.

O svemu će se naknadno izjasniti Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, čiji je tužilac Gordana Šalvarica bila na licu mjesta i izvršila uviđaj zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Trebinje.

U policiji je samo potvrđeno da je uviđaj okončan, da je djelo okarakterisano kao ubistvo u pokušaju, te da će se o svemu naknadno izjasniti.

Gurović, koji je nekada bio pripadnik tadašnjeg Centra javne bezbjednosti Trebinje, bio je osuđivan zbog krivičnog djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga prije dvije godine kada je pred Tužilaštvom BiH sporazumno priznao krivicu za ovo krivično djelo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se