10.4 C
Zvornik
19. март 2024.

DEKRA zapošljava medicinske radnike u Njemačkoj

U srijedu, 28. juna od 18 časova u Dom omladine Zvornik, održaće se prezentacija njemačke kompanije DEKRA koja će zainteresovanim medicinskim kadrovima iz Zvornika i okolnih opština predstaviti svoj program zapošljavanja u Njemačkoj.

U Zvorniku 28.juna na prezentaciji će prisustovati predstavnici DEKRE i odgovarati na pitanja prisutnih. Ovom prilikom svi zainteresovani će moći direktno da saznaju šta ih zanima.

DEKRA u okviru ovog programa prijavljenim nudi besplatno pohađanje časova njemačkog jezika, polaganje potrebnih certifikata njemačkog jezika, kao i polaganje stručnih ispita iz oblasti medicine. Detaljnije o svemu zainteresovani mogu saznati na prezentaciji u Domu omladine Zvornik.

Oni koji žele da prisustvuju mogu da se prijave na jednu od prezentacija putem www.medicinskanjega.com. Dodatne informacije su dostupne i putem telefona na broj +381 69 331 81 22 kao i putem elektronske pošte na adresu info@medicinskanjega.com.

Kako je rečeno iz kompaniije DEKRA, njemačka kompanija u okviru posebnog projekta koji se sprovodi na nivou Bosne i Hercegovine, ali i zemlljama u okruženju, omogućuje medicinskom osoblju iz BiH zapošljavanje u Njemačkoj.

Riječ je o projektu koji obuhvata ne samo posredovanje stručnih medicinskih kadrova, nego i njihovu kvalitetnu pripremu za rad u jednoj od njemačkih zdravstvenih ustanova.

Tako projekat kompanije DEKRA, na koji mogu aplicirati svi navedeni kadrovi iz Bosne i Hercegovine, obuhvata sljedeće:

  • Besplatno učenje njemačkog jezika za kandidate koji nemaju predznanje.
  • Veliki broj renomiranih poslodavaca iz cijele Njemačke, na koje kandidati mogu da računaju.
  • Stručnu podršku od strane DEKRA-e tokom cijelog procesa zapošljavanja.
  • Sigurno zaposlenje u Njemačkoj uz priznatu diplomu.
  • Zagarantovanu zaradu prema važećim njemačkim zakonima.

Prezentacije projekta u gradovima BiH

Projektom su definisane i detaljne prezentacije, koje će se prema trenutnom rasporedu održati u Banjoj Luci (26.6.2017.), Tuzli (27.6.2017.) i Zvorniku (28.6.2017, 18h).

Svi prijavljeni kandidati će blagovremeno biti obavješteni o tačnom mjestu i terminu održavanja prezentacije.

Na koji način se obavlja prijava za projekat DEKRA-e?

Medicinske sestre i tehničari koji žele da se putem prezentacije detaljnije informišu o konceptu ovog projekta, mogu da se prijave na jednu od prezentacija putem www.medicinskanjega.com. Dodatne informacije su dostupne i putem telefona na broj +381 69 331 81 22 kao i putem elektronske pošte na adresu info@medicinskanjega.com.

DEKRA je njemačka kompanija osnovana 1925. godine, koja danas zapošljava oko 37.000 radnika. Poznata je u Evropi i svijetu po tome da DEKRA već godinama uspješno posreduje u zapošljavanju radnika iz Njemačke i inostranstva u različitim branšama.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se