23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Završna priredba okupila 380 predškolaca

ZVORNIK – Završna priredba predškolskih grupa Dječijeg vrtića „Naša radost“, koja je održana u okviru obilježavanja Dana grada, okupila je na jednom mjestu 380 mališana koji su se na ovaj način oprostili od vrtića, jer u septembru polaze u školu.

Otvarajući svečanost, gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je da su pripremna odjeljenja odlična predškolska obuka i priprema za školu.

– U svakoj našoj seoskoj mjesnoj zajednice omogućili smo da sva djeca predškolskog uzrasta dobiju priliku da pohađaju predškolsku nastavu, da se druže i da nešto nauče. To  u okruženju nema niko i iz tog razloga posebnu zahvalnost dugujemo kolektivu našeg vrtića – rekao je Stevanović.

On je roditeljima i djeci zaželio da mnogo puta u životu na jednom mjestu dožive toliko veliku koncentraciju pozitivne energije, ljubavi, vjere u Zvornik, u zvorničku mladost i život na ovim prostorima, kao što je to na njihovoj završnoj priredbi.

U programu je učestvovalo 18 grupa iz Zvornika, te iz Karakaja, Cera, Križevića, Oraovca, Tršića, Čelopeka, Kozluka, Skočića, Kiseljaka, Roćevića, Lokanja, Pilice i Branjeva.

Direktor vrtića Vukomir Stanković zaželio je mališanima da budu dobri učenici i srećni.

– Nadam se da će im vrtić ostati u najljepšim uspomenama, da su mnogo toga naučili i da će im to koristiti. Ovom prilikom želim se zahvaliti gradonačelniku Stevanoviću i njegovom zamjeniku Bojanu Ivanoviću koji su sve vrijeme u službi vrtića i ove djece, a zahvaljujući njima predškolska odjeljenja su godinu dana bila besplatna za svu djecu i formirana u svim mjesnim zajednicama gdje je bilo zainteresovanih roditelja – istakao je Stanković.

Prije priredbe u kojoj je svaka grupa izvela svoju tačku, mališani su prodefilovali glavnom gradskom ulicom.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se