4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

U Zvorniku turnir „Drina Kup 2017“

ZVORNIK – Fudbalski klub „Drina“ organizovao je po prvi put turnir za djecu uzrasta  od 2004. do 2007. godišta pod nazivom  „Drina Kup 2017“ koji se igra danas i sutra u našem gradu pod pokroviteljstvom Grada Zvornika.

Učesnike je pozdravio i turnir otvorio gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović poželjevši im da se lijepo osjećaju u Zvorniku i da svi pobijede.

– Dobro nam došli draga djeco, roditelji i svi ostali koje je ovaj turnir doveo u naš grad. Želim vam da se svi dobro osjećate ovdje, a vi djeco nastavite da se bavite sportom i želim vam u tome svaki uspjeh. Na turniru vam želim da svi pobijedite i proglašavam turnir otvorenim – rekao je Stevanović.

Predsjednik FK „Drina“ Jelenko Vasić poželio je učesnicima puno sportske sreće. On je izrazio očekivanje da će naredne godine biti još veći broj učesnika.

„Ovim putem se posebno zahvaljujem gradonačelniku Stevanoviću i Gradskoj upravi Zvornik jer su dali veliki doprinos organizaciji turnira, kao i roditeljima koji su inicirali ovaj sportski događaja i trenerima u svim klubovima.“

Milan Đokić, sportski direktor FK „Drina“, saopštio je da na turniru učestuje oko 70 ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije.

„Zadovoljni smo odzivom ekipa ove prve godine, a planiramo da ovaj turnir postane tradicionalan.“

Na turniru će biti proglašeni najbolji igrač, najbolji strijelac i najbolji golman, te ekipni osvajači prvog, drugog, trećeg i četvrtog mjesta.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se