18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Incident ispred Policijske stanice u Bratuncu: I policajci i mladići tvrde da su žrtve

BRATUNAC – Trojica policajaca povrijeđena su u Bratuncu i ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja, nakon što su ih napala četvorica mladića, a za koje je utvrđeno da su bili pijani, saopšteno je iz PU Zvornik.

Policija je, prekjuče ujutru oko 1.30, kako je saopšteno, uhapsila S.B. (21), M.B. (22), M.M. (21) i D.M. (20). Nezvanično, u pitanju su Strahinja Bojić, Miljan Bundalo, Mitar Milovanović i Denis Maksimović.

„Oni su u blizini Policijske stanice Bratunac narušili javni red i mir galamom i vrijeđanjem policijskih službenika, nakon čega su ih fizički napali“, rečeno je „Nezavisnim“ iz policije.

Sa druge strane, jedan od i mladića, moleći nas da mu ne navodimo ime, rekao je za „Nezavisne“ da su, zapravo, oni brutalno pretučeni.

„Mi smo prolazili pored Policijske stanice. Jedan od nas je samo pokucao na kancelariju Policijske stanice, čisto iz zezanja. Nismo imali namjeru da isprovociramo ikoga“, rekao je taj mladić. On je dodao da su to vidjela dvojica policajaca, te su potrčali prema njima, a zatim su dobili i pojačanje, te su grupu mladića uvukli u Policijsku stanicu.

„Mi smo im rekli da nismo ništa uradili. Ne mogu vam opisati kakve smo batine dobili. Brutalno smo premlaćeni. Jednog drugara su udarili u testise. Vrištao je, ja vam ne mogu to opisati. A na kraju su saopštili da smo mi njih napali, da bi sebe ‘oprali'“, naveo je taj mladić.

NEZAVISNE NOVINE

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se