1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Zatečen dok je krao iz svog preduzeća

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela, lice V.T. (1980), iz Milića, kog su lišili slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Pronevjera“, saopšteno je iz CJB Zvornik.

Obavljajući poslove i zadatke iz svoje nadležnosti, policijski službenici zatekli su u preduzeću privatnog vlasništva u Vlasenici, lice V.T. u vršenju krivičnog djela, koji je pokušao iz unutrašnjosti preduzeća da otuđi aluminijumski materijal koji mu je bio povjeren na čuvanje, gdje je brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika spriječen u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Prilikom kriminalističke obrade utvrđeno je da je zajedno sa licem V.T. u izvršenju krivičnog djela učestvovalo i lice R.N. (1977) iz Vlasenice, koji je takođe lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela „Pronevjera“.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se