18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

“Vitinka” na festivalu čokolade, kafe i delicija u Mostaru!

ZVORNIK – U Mostaru je 1. i 2. aprila održan prvi festival čokolade, kafe i delicija. Na jednom mjestu okupili su se najbolji poslastičari, barmeni, kuvari iz Bosne i Hercegovine ali i regije te svi hedonisti i oni koji se tako osjećaju a svi prisutni tokom dva dana trajanja festivala imali su priliku da se upoznaju i sa proizvodnim portfoliom kompanije Vitinka te da uživaju u neodoljivom ukusu naših Exotic napitaka /kruška/ i /limeta-marakuja/, vode Vivia i ledenih čajeva nICE tea /brusnica/ i /breskva/ koji su se savršeno uklopili uz čokoladne specijalitete, praline i domaće delicije.

Kroz različite promocije, prezentacije, radionice i prigodnu prodaju, brojni proizvođači i uvoznici predstavili su najnovije trendove u gastronomiji i industriji kafe i čokolade. Osim toga, umjetnici su na svoj način različitim tehnikama predstavili sve čari čokoladne umjetnosti. Festival se organizuje i sa ciljem doprinosa turističke promocije Mostara te ga samim tim svrstava na kartu gastronomskih metropola, istakli su organizatori.

„Drago nam je što smo imali priliku uzeti učešće na prvom festivalu čokolade, kafe i delicija, hvala Mostaru i organizatorima na lijepoj dobrodošlici. U carstvu čokoladnih specijaliteta uživali smo dva dana a posebno nas raduje što smo naše proizvode predstavili i na ovom tržištu i što su posjetioci i svi prisutni imali osvježenje u vidu naših proizvoda“ poručili su iz kompanije „Vitinka“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se