7.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Uređenje igrališta u kampanji „April mjesec čistoće“

ZVORNIK – U kampanji Gradske uprave Zvornik „April mjesec čistoće“ pored aktivnosti na ozelenjavanju i čišćenju površina u gradu i mjesnim zajednicama, biće uređena i dječija i sportska igrališta. Cilj Gradske uprave je da se omogući što većem broju djece da se bave sportom.

Tako će u saradnji sa KK „Zvornik basket“ biti postavljen koš na igralištu kod Osnovne škole „Sveti Sava“ za šta su danas izliveni temelji.

Ovaj sportski teren djeca i mladi stalno koriste, a koš koji će biti postavljen ovih dana omogućiće da veći broj njih istovremeno igraju košarku.

Jedan od koordinatora akcije Ognjen Pavlović rekao je da je incijativa za postavljanje koša potekla upravo iz košarkaškog kluba „Zvornik basket“, jer su dva postojeća koša nedovoljni za svu djecu koja tu žele da igraju.

– Oni su obavili sve pripremne radnje kako bi u narednoj sedmici postavili još jedan koš. Kampanja Gradske uprave biće nastavljena i tokom maja, a planirano je da na još nekim lokacijama izvršimo rekonstrukciju igrališta i postavimo koševe, kao i sprave za djecu – kaže Pavlović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se