18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Sajam omladinskog preduzetništva u Vlasenici

Deveti „Sajam omladinskog preduzetništva“ biće organizovan u Vlasenici, 25. aprila, u Srednjoškolskom centru „Milorad Vlačić“. Mladi preduzetnici predstaviće svoje poslovne ideje, a svoje proizvode predstaviće i učenička preduzeća sa područja opština Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i Zvornik.

28 učeničkih preduzeća formiranih od strane 142 učenika srednjih škola iz regije od novembra prošle godine razvija marketinške strategije i proizvode. Svoje konačne proizvode prezentovaće na Sajmu, a testiraće i svoje vještine prodaje – svi prisutni će imati priliku da kupe proizvode njihovih preduzeća.

Na Sajmu će u isto vrijeme svoje poslovne ideje predstaviti i 13 mladih ljudi koje su u proteklom periodu osmislili, te pisali i razvijali biznis planove u saradnji sa poslovnim savjetovalištem Udruženja“Prijatelji Srebrenice“.

Pet najboljih ideja će dobiti priliku da pokrenu svoje biznise, uz podršku Fonda za razvoj omladinskog preduzetništva.

Sajam je rezultat zajedničkog zalaganja za razvoj preduzetništva mladih u regiji Birač, kroz projekat „Mladi preduzetnici za društvene promjene“ koji finansira Ambasada Kraljevine Holandije u BiH, a implementira Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ u saradnji sa opštinama.

Više informacija možete dobiti na mail: rtvprilozi@prijateljisrebrenice.org

i na broj telefona: 065/677-720

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se