15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Regionalno takmičenje iz rukometa za učenike osnovnih i srednjih škola

ZVORNIK – Udruženje pedagoga fizičke kulture opštine Zvornik je i ove godine organizovalo regionalno takmičenje iz rukometa za učenike osnovnih i srednjih škola sa područja Semberske regije.

Pored ovog takmičenja članovi udruženja su na sebe uzeli aktivno učešće da preko svojih škola organizuju regionalna takmičenja u košarci, odbojci i malom fudbalu.

Udruženje pedagoga fizičke kulture opštine Zvornik već četvrtu godinu zaredom organizuje ovo sportsko okupljanje omladine. Iako je događaj dosegao poprilične razmjere malo se za njega zna jer je slabo medijski propraćen – rekao nam je profesor Dražen Janković, predsjednik udruženja.

– Za naše aktivnosti više se zna u Banja Luci nego u Zvorniku iako smo jedna od organizacija koja od 2013. godine uzima da organizuje po tri regionalna sporta jer smo se pokazali kao pouzdani i dobri domaćini u organiziovanju školskog sporta u Republici Srpskoj – kaže profesor Janković, koji dodaje da na takmičenjima učestvuju djeca koja su mnogo talentovana kako za kolektivne tako i za pojedinačne sportove, a namjera i jeste da baš takva djeca predstave široj javnosti jer se Zvornik i njegova okolna imaju čime predstaviti i pohvaliti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se