8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Najpoznatiji lovci na dadilje

Mnogi popularni muškarci nisu mogli da odole prevari, ali ono što je još bolnije za njihove supruge je činjenica da su ih prevarili sa dadiljom.

Neki od njih su i nakon razvoda ostali sa dadiljom, a evo koji poznati muškarci su javno osuđeni zbog ovih afera. Gevin Rozdejl je navodno tri godine imao aferu sa dadiljom svojih sinova. Kada je njegova supruga Gven Stefani konačno saznala, odmah je podnijela zahtjev za razvod. Nakon ove afere pjevačica je u srećnoj vezi sa kolegom Blejkom Šeltonom, a Rezdejl se rijetko pojavljuje u javnosti, mada je nedavno izjavio da i pored prevare nije želio da se razvede od Gven.

Razvod Bena Afleka i Dženifer Garner uzrokovan je najvjerovatnije njegovom aferom sa dadiljom Kristin Uzunijan. Predstavnici za medije glumačkog para negirali su ove navode, ali pojavile su se fotografije koje su mnoge navele na to da pomisle da je glumac ipak suprugu prevario sa dadiljom njihovo troje djece.

Arnold Švarceneger je čak dobio dijete sa dadiljom Mildred Baena. Kada je afera godinama kasnije otkrivena, supruga filmskog Terminatora odlučila je da stavi tačku na njihov brak. Arnold navodno i dalje finansijski podržava vanbračnog sina.

Džad Lou je svoju tadašnju vjerenicu Sijenu Miler prevario sa dadiljom Dejzi Vajt. Kasnije je priznao aferu i javno se izvinio glumici, ali veza je završena.

Itan Houk je navodno Umu Turman prevario sa dadiljom Rajan Šohjudžis. Kasnije se čak i vjenčao sa njom i njih dvoje su dobili dvoje djece.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se