3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Danas svježije i kišovito

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti svježije, kišovito i vjetrovito vrijeme, uz temperatura vazduha od dva do 14 stepeni Celzijusovih.

Jutros je oblačno, mjestimično sa kišom na krajnjem sjeveru, sjeverozapadu i u Hercegovini, a kiša će se prijepodne proširiti i na ostale krajeve.

Jače padavine očekuju se na sjeveru i jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Popodne će kiša prestati na sjeveru i zapadu uz postepeno razvedravanje, dok će na jugu i istoku i dalje padati, uz pad temperature. Zbog zahlađenja na planinama će kiša preći u susnježicu i snijeg.

Do kraja dana kiša će prestati u većini predjela.

Vjetar će prije podne biti umjeren i jak južnog smjera, a od sredine dana vjetar će oslabiti i promijeniti smjer na zapadni i sjeverozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus dva stepena Celzijusova, Čemerno četiri, Drinić pet, Han Pijesak, Sokolac i Kalinovik šest, Gacko sedam, Rudo devet, Čajniče, Mrkonjić Grad, Krupa na Uni i Majevac 10, Sarajevo, Mlječanica, Manjača, Šipovo, Srbac, Novi Grad, Ribnik, Bileća i Gradiška 11, Foča i Bijeljina 12, Neum, Mostar, Zenica, Trebinje i Čelinac 13, Tuzla, Kotor Varoš, Doboj, Višegrad, Krupa na Vrbasu i Srebrenica 14, Banjaluka 15 i Zvornik 16 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se