9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Zvorničanka i Pinkova zvezdica: Popularna i talentovana

Mlada Zvorničanka Ana Spasojević postala je poznata svojim briljantnim nastupima u TV šouu „Pinkove zvezdice“ dala je intervju za portal ASinfo.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na ovaj muzički šou?

-Gledala sam prvu i drugu sezonu Pinkovih zvezdica, pa sam odlučila da se prijavim. Veliku podršku mi je pružila profesorica Alisa koja je vodila mali hor.

Od kada se baviš pjevanjem i muzikom?

-Od svoje sedme godine idem na hor, a treći sam razred Osnovne muzičke škole ’’Vojin Komadina’’ u Zvorniku, smjer klavir u klasi profesora Dušana Babića.

Na koje festivale si do sada išla i da li si osvojila neke nagrade?

-Učestvovala sam na više regionalnih festivala. Prvi festival je ’’Mali kompozitor’’ koji se održavao u Banjaluci, tu sam pjevala svoju pjesmu ’’Možda simpatija’’. Tamo mi je bilo veoma lijepo i upoznala sam nove drugare a osvojila sam: I Nagradu za intepretaciju i II nagradu za kompozociju.

Drugi festival bio je ’’Đurđevdanski festival’’. Tu mi je bilo takođe veoma lijepo i lijepo smo se zabavljali i družili, a pjevala sam svoju pjesmu ’’Znam’’.
Treći festival bio je ’’Šareni vokali’’ u Somboru. Tu sam osvojila glavnu nagradu- Gran Pri, a pjevala sam pjesmu ’’Volite dok postojite’’ čiji tekst je napisao jedan od najpoznatijih dječijih pisaca Tode Nikoletić, a aranžman i muziku je uradio producent Nemanja Mihajlović iz Beograda.

Četvrti festival bio je ’’Naša radost’’ u Podgorici gdje mi je takođe bilo odlično i tu sam pjevala pjesmu ’’Sve je slatko’’, a osvojila sam prvu nagradu za interpretaciju, a kompozicija koju sam pjevala je osvojila drugo mjesto. Kompozitor te pjesme je draga Vesna Veljković iz Beograda koja je komponovala i pjesmu ’’Znam’’.

Peti festival na kom sam bila zove se ’’Ta se pesma ljubav zove’’ i tu sam osvojila prvo mjesto za interpretaciju, sa pjesmom ’’Volite dok postojite’’.
Od ostalih manifestacija i festivala izdvojila bih još nastup u Subotici gdje sam prošle godine osvojila nagradu ’Zlatni glas’’.

Kakvi su utisci iz dosadašnjeg takmičenja Pinkove Zvezdice?

-Pinkove zvezdice su po mom mišljenju najbolji muzički talent šou za djecu u regionu. Do sada imam puno pozitivnih utisaka, druženja… upoznala sam mnoge drugare, talentovanu djecu.

Veoma mi je lijepo kad stanem na scenu i uživam dok pjevam i u svom druženju pred nastup, kao i pojavljivanje pred vrlo popularnim žirijem.

Kako se nosiš sa popularnošću, da li je to novo za tebe i da li ti prija?

-Veoma mi je lijepo. To je nešto mi se dešava na neki način od kada sam počela da se bavim muzikom, još od prvog festivala ljudi me prepoznaju i čestitaju na uspjesima, a sada pogotovo jer su Pinkove zvezdice najgledaniji muzički šou za djecu.

Sada imam sve više fanova. Posle svakog mog nastupa imam sve više pratilaca na mom Fejsbuk profilu i na Instagramu. ( Fb profil, Instagram profil)

Ko ti je najveća podrška u svemu tome?

-Najveća podrška u svemu tome mi je moja porodica. Pored njih moram da izdvojim moje profesore sa kojima sam do sada radila i radim. A to su Alisa (moja prva nastavnica), Madam Piano, muzički pedagog Bojana Mašković iz škole pjevanja Voice stars factory sa kojima sam zaista dosta napredovala…

Tvoja poruka onima koji te prate i nešto o tvojim planovima…

Hvala svima što me podržavate i pratite moje nastupe u ovom najgledanijem dječijem muzičkom šou.

Trenutno razmisljam samo o takmičenju Pinkove Zvezdice, a želja mi je da nastupim na nekom većem međunarodnom dječijem festivalu kao i na još nekim regionalnim dječijijm festivalima.

Pogledaje dosadašnje Anine nastupe iz takmičenja Pinkove Zvezdice:

[mom_video type=“youtube“ id=“GTvo4o9ts90″]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se