19.4 C
Zvornik
16. април 2024.

ŠOK UŽIVO u jutarnjem programu Pinka: Izgovorila je “Brat me silovao kada sam imala šest godina“, i ostavila sve u čudu (video)

I dalje snosim posledice. Muž me je ostavio kada je saznao za ovo. Redovno posećujem psihologa, ali mi nije značajno bolje – ispričala je izmučena žena

Voditelji Jutarnjeg programa TV Pink Srđan i Jovana i advokat koji je bio gost, ostali su zatečeni kada im se javila gledateljka koja je u ranom djetinjstvu bila žrtva incesta.

– Brat me silovao kada sam bila mala, imala sam samo šest godina. Danas imam 36 godina i još živim sa tim. To mi je upropastilo život – ispričala je ona uživo u programu.

Gledateljka je objelodanila još jednu neverovatnu činjenicu, a to je da su njeni roditelji znali za to sve vrijeme.

– Oni su znali sve, ali su ćutali. Želeli su da ga zaštite. Ja sam bila dete i nisam znala šta da radim. Roditelji su danas mrtvi, ali ja nastavaljam da živim sa tim. I dalje snosim posledice. Muž me je ostavio kada je saznao za ovo. Redovno posećujem psihologa, ali mi nije značajno bolje – tihim glasom, kroz suze, ispričala je ona.

U program se uključila, kako kaže, da bi poslala važnu poruku svim ženama da ne treba da ćute i trpe ukoliko su u slučnoj situaciji.

– Želim da kažem ženama da niša ne trpe. Ne želim da niko ispašta, ja sam se sada uključila u program jer sam imala potrebu da sa svima podelim ono kroz šta sam prošla – dodala je.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se