15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Popodne naoblačenje sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će uslijediti jače naoblačenje sa kišom, koja će na planinama prema kraju dana preći u snijeg.
Jutro je promjenjivo oblačno i suvo, ali će tokom prijepodneva doći do postepenog jačanja naoblačenja sa sjeverozapada koje će donijeti kišu.

Prema kraju dana i tokom noći uz zahlađenje kiša prelazi u snijeg, najprije na planinama, a do narednog jutra snijega i susnježice mjestimično će biti i u nižim krajevima.

Duvaće umjeren do jak jugo, u Krajini i Hercegovini uz olujne udare.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće između 12 i 19, u višim predjelima od devet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Rudo nula, Doboj dva, Višegrad i Čemerno tri, Han Pijesak, Gacko i Bileća pet, Zvornik, Sokolac i Nevesinje šest, Bijeljina i Trebinje sedam, Čajniče i Drinić osam, Srebrenica, Kneževo i Mrakovica devet, Srbac 10, Mrkonjić Grad 11, Foča i Šipovo 12, Prijedor, Čelinac, Ribnik i Krupa na Uni 13, te Banjaluka, Gradiška, Novi Grad i Mlječanica 14 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se