18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Mislili da muškarci padaju na lijepe žene, ali evo šta ih ludački privlači

Muškarci padaju na lepe žene – kratko i jasno. Međutim, to i nije baš tako. Zapravo, muškarca zavode sasvim obične, prirodne i spontane stvari.

Sledeću listu svaka žena treba da pročita – vratiće vam osmeh na lice.

1. Muškarac voli da vidi ženu u mini suknji, bez dileme. Međutim, jutarnji prizor njegove drage kako se još u pidžami proteže na krevetu ispunjava njegovo srce. Jedna tako spontana stvar može da probudi one najlepše emocije kod muškarca. Osećaj intime, pripadnosti i prisnosti.

2. Možete da potrošite brdo para na odlaske kod frizera i skupocene preparate, ali muškarcima je bez dileme najseksepilnija prirodna, opuštena, talasasta kosa koja pada preko ramena.

3. Slična stvar je i sa šminkom. Muškarci najviše vole lice bez šminke, mada nema ništa loše ni u minimalnom, potpuno prirodnom mejkapu. Oni ne vole preterivanje, izveštačenost. Najslađi su im poljupci bez karmina.

4. Uvreženo mišljenje da muškarci kod žene vole da vide ravan stomak sa trbušnjacima, zapravo i nije baš tačno. Oni, ipak, preferiraju malo zaobljeniji stomačić. Merilin Monro je jednom prilikom rekla: „Žena bez stomaka je kao kuća bez balkona“.

5. Iako su ženama muka broj jedan, muškarci bore smatraju privlačnim. Suptilne bore na licu znak su iskustva, mudrosti i zrelosti.

6. U društvu se najslađe jede, zato muškarci vole da kraj sebe imaju devojku sa kojom će moći da uživaju u hrani. Međutim, treba napraviti razliku između dobrog apetita i prejedanja.

7. Iako je mnogim devojkama frustrirajuće da nose naočare za vid, muškarcima one uopšte ne smetaju, naprotiv. Kada vide devojku sa naočarima, stiču utisak da je reč o ozbiljnoj, samosvesnoj i nezavisnoj ženi.

8. Na iznenađenje mnogih žena, muškarci trag od kupaćeg nakon sunčanja smatraju izuzetno seksi. Njima ne smeta malo bele kože na mestima gde vaše intimne delove pokriva kupaći.

9. Tačno je da muškarci vole miniće, ali duge suknje im nisu ništa manje seksi. Ostavljaju im dovoljno prostora za maštu.

10. Na kraju, savet za žene – ne skrivajte svoja stopala od partnera, oni vole da vide golo žensko stopalo. To im je jedan od najseksepilnijih delova ženskog tela, piše Bright Side.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se