18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Mektić: Košarac je nasilnik Košarac: Mektić je primitivac

SARAJEVO – Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić iznio je juče niz optužbi na račun predsjedavajućeg Kluba poslanika SNSD-a u Parlamentu BiH Staše Košarca, optužujući ga za nezakonito poslovanje njegove privatne firme i nasilje u porodici, piše Glas Srpske.

Košarac mu je odgovorio da je primitivnim istupom pokazao da nije dostojan funkcije koju obavlja.

– Košarac borbenost trenira kroz nasilje. Poručujem mu da se pozabavi prijavama o alkoholnim pićima bez markica – istakao je Mektić i dodao da nema ništa od Košarčevog poziva lideru SDS-a Vukoti Govedarici da zatraži njegovu smjenu.

Košarac je rekao da će Mektićevo iznošenje neistina o njegovom porodičnom životu dobiti sudski epilog.

– Očigledno je da ga je pogodila istina koju sam iznio, a to je da je njegova politika protivna interesima RS. Što se tiče optužbi o mom poslovanju, pozivam nadležne institucije i organe da sve njegove navode ispitaju i utvrde istinu. Moje poslovanje je transparentno – kaže Košarac.

Mektić je ponovio da nije izašao na referendum o Danu RS tvrdeći da ga je zloupotrijebio predsjednik RS Milorad Dodik. On se osvrnuo i na probleme sa izradom pasoša, ističući da je prethodnih godina napravljen vrlo štetan ugovor sa firmom „Milbauer“ i da se BiH sada ne može iz toga izvući.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se