10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Majka zatekla sina kako „jede sedmogodišnjeg dječaka“

Prestravljena majka zatekla je svog sina kanibala dok je jeo sedmogodišnjeg dječaka koga je prethodno obezglavio, objavili su indijski mediji.Majka kanibala Nazima Mijana je rekla da je sina pronašla pored dječakovog tijela u napuštenoj kući u Amariji u sjevernoj saveznoj državi Utar Padeš.

Vrat, ruke i noge žrtve su bili isječeni na nekoliko dijelova, nakon što ga je kanibal namamio da napusti svoje drugare i ode s njim.

Pripadnik policije koji je bio prisutan na mjestu stravičnog zločina je rekao da su zatekli obezglavljeno tijelo dječaka na podu napuštene kuće.

„U predjelu stomaka je nedostajala koža, a dijelovi unutrašnjih organa su bili razbacani svukud po prostoriji“, ispričao je zgroženi policajac.

Kanibal Mijan je sjedio pored raskomadanog tijela i policiji se predao bez otpora. Njega su lokalni stanovnici pretukli prije nego je policija uspjela da ga odvede u zatvor.

Istražioci su pronašli nož i lopatu na mjestu zgražavajućeg događaja.

Ispred policijske stanice se okupilo na stotine bijesnih mjesštana zahtijevajući da Mijan bude javno pogubljen.

On je optužen za ubistvo i otmicu.

Mijan, kojeg su njegovi sugrađani opisali kao ovisnika o drogama, navodno je namamio dječaka u napuštenu kuću dok se on igrao vani sa drugom djecom.

Kanibal je pričao nepovezano, a tokom ispitivanja policiji nije rekao ništa o nemilom događaju, navode neimenovani izvori.

„Pokušaćemo što prije da privedemo istragu kraju i saznamo šta se tačno dogodilo, kako bi slučaj što prije dospio na sud“, rekao je policajac Devranjan Verma za „Hindustan Times“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se