14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Lišen slobode zbog razbojništvo u pokušaju

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lice S.H. (1988) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju, saopšteno je iz CJB Zvornik.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 07.02.2017. godine oko 19,55 časova, prijavljeno je da je NN lice muškog pola, pozvonilo na vrata porodične kuće pedesetdevetogodišnjakinje, a nakon što je ista otvorila vrata, nepoznato lice je fizički napalo zadavši joj udarce u predjelu stomaka, nakon čega je napustilo kuću i udaljilo se u nepoznatom pravcu. Po zaprimljenoj prijavi su postupali policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su operativnim radom na terenu pronašli lice S.H. (1988) i istog lišili slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se