18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Košarkaši zvorničkog Principa sutra u utakmici sezone

ZVORNIK – Košarkaši Principa sutra u najvažnijoj utakmici sezone dočekuju ekipu Budućnosti iz Bijeljine, direktnim konkurentom za plasman u plej-of za ulazak u Prvu ligu RS. Zvorničanima je dovoljna pobjeda kako bi se učvrstili na prvoj poziciji i najvjerovatnije obezbijedili plasman u plej-of za ulazak u Prvu ligu RS

Trener Principa Vladan Erić kaže da ih očekuje veoma težak meč i da moraju odigrati na najvišem nivou kako bi savladali ekipu Budućnost.

-Cijelu utakmicu moramo odigrati u visokom ritmu i dati sve od sebe na terenu. Igramo protiv ekipe koja ima velike ambicije u ovoj sezoni i jedina su ekipa koja nam je nanijela poraz u prvenstvu. Ovom pobjedom bi nam bila otvorena vrata ka plej-ofu. Biće veoma teško jer je ulog veliki. Očekuje nas tvrda utakmica, ali ja vjerujem u svoje igrače i uspjeh protiv Budućnosti. Siguran sam i da će gledaoci moći da uživaju u kvalitetnoj i borbenoj utakmici – ističe Erić

Slavko Savanović kapiten Principa rekao je da će igrači učiniti sve da pobjede u ovoj veoma važnoj utakmici.

-Dogovorili smo se da damo svoj maksimum na parketu i ako se to i obistini, onda sigurno možemo trijumfa. Nadamo se da ćemo uz podršku navijača doći do prijeko potrebne pobjede. U slučaju poraza ostale bi nam šanse za prvo mjesto, ali je teško očekivati da će ekipa Budućnosti doživjeti poraz u narednim utakmicama – kaže Savanović.

Zvorničani trenutno zauzimaju prvo mjesto na tabeli sa skorom 7- 1, dok je ekipa Budućnosti na trećoj poziciji sa skorom 5-1 uz  dvije utakmice manje od vodećeg Principa. Budućnost je ekipa koja je na svom parketu jedina nanijela poraz košarkašima Principa, nakon čega su Zvorničani vezali 6 pobjeda.

Iz Uprave kluba pozivaju navijače da dođu na utakmicu i bodre svoje košarkaše u najvažnijoj utakmici sezone. Utakmica se igra u četvrtak u Rekreativno-sportskom centru sa početkom u 19:30 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se