23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Ima 48, a izgleda kao da joj je 28 – u čemu je tajna, Džen?

Već godinama slovi kao jedna od najljepših i najzgodnijih glumica na svijetu, pa nas baš zanima kako to postiže

Popularna glumica Jennifer Aniston prošli je tjedan proslavila 48. rođendan u Meksiku, no njezina fotografija s odmora sa suprugom Justinom Therouxom, ostavila je sve bez riječi. Gledajući je mnogi bi pomislili da je to Džen u tijelu duplo mlađe osobe, prenosi Elle.hr.

No, poznato je kako glumica dosta naporno radi na održavanju besprijekorne linije. Iako biste pomislili da se lišava mnogih zadovoljstava u prehrani, Jen priznaje da je tjestenina, na primjer, njezin ‘grijeh’. No, kada uživa u njoj ipak je priprema na vegeterijanski način.

“Uzmite tikvice i patlidžan i slažite ih u slojevima s različitim vrstama sireva”, savjetuje popularna glumica. A kada Aniston uživa u carbonari koju joj priprema Justin onda stave pureću slaninu umjesto prave slanine. Njen je doručak, pak, zasitan i bogat hranjivim sastojcima.

Džen se drži tri vrste doručka. Prvi uključuje smoothie (voli banane, trešnje, proteine u prahu, bademe, kakao u prahu i bademovo mlijeko), drugi lagano pečena jaja sa avokadom sa strane, a treći je najzanimljiviji: zobene pahuljice sa tučenim bjelanjcima za dodatni ‘boost’ proteina.

Osim toga Džen se ne može dogoditi da ‘padne’ na uravnoteženoj prehrani. I dok svi mi pokleknemo tijekom blagdana i proslava, Jen se strogo drži prehrane bogate organskim voćem i povrćem, s vrlo malo šećera, punooo vode te pazi da dobro spava.

Osim toga, kada vježba, radi to svaki put na drugačiji način i dobro se zabavlja. Poznato je da obožava jogu, no nastoji unijeti što više raznovrsnosti u treninge; od treninga na biciklu, Barre metode, do kružnih treninga… Jedino što nikako ne može prihvatiti jest ‘Boot Camp’, jer ne voli da itko viče na nju.

Njezini su obroci sve samo ne dosadni. Priznaje kako Justin i ona vole ‘prtljati’ po kuhinji pa svako jelo, koje u bazi ima salatu i proteine, začini s dodacima poput fete, slanutka, fino mljevenog bulgura…

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se