5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Humanitarna akcija učenika SŠC Petar Kočić

ZVORNIK – Učenici SŠC Petar Kočić pokrenuli su akciju sakupljanja plastičnih čepova za recikliranje kako bi pomogli djeci ometenoj u razvoju.

Prema riječima Nikoline Krajišnik jednog od organizatora ove ideje akcija će biti proširena na više ustanova i preduzeća.

– Kao predstavnik razreda i svoje skole, želim da zamolim sve građane Zvornika da nam pomognu u humanitarno-ekološkoj akciji pod sloganom „Čepom do osmijeha“.

Došli smo na ideju da sakupimo plastične čepove sa flaša, mlijeka, paste za zube, kućne hemije, dakle svih čepova od plastike. Čepove sakupljamo kako bi ih reciklirali i olakšali barem malo život djeci ometenoj u razvoju. Čepove građani mogu donijeti u „Našu kafanu“, Dom omladine, „Vremeplov“, JU SŠC „Petar Kocic“ Zvornik, zgradu gradske uprave u Zvorniku, „Zvorničanku“, te u objekat „Bingo“ koji se nalazi u Karakaju. Dakle, u tim ustanovama će biti postavljene kutije za čepove. Želimo da se zahvalimo i OŠ „Sveti Sava“ Zvornik koja će zajedno sa svojim učenicima, takođe da nam pomogne u sakupljanju čepova – rekla je Krajišnik i zahvalila se unaprijed svima na učešću u akciji koja će trajati do 31. marta ove godine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se