20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Horoskop vas savjetuje šta da uradite za Dan zaljubljenih ako niste u vezi

Da li se ježite na sam pomen Dana zaljubljenih? Vrijeme je da zaboravite na sve negativno jer zvijezde žele da slavite sve njihove manifestacije, a ne samo one romantične.

Kao singl osoba, imate dovoljno energije za prijateljstvo i porodicu i zato bi trebalo da im se posvetite – barem dok u vaš život ne ušeta nova ljubav.

A ponekada, samo ponekada, veza vam nije ni potrebna kako biste slavili ljubav.

Ovan

Ako ste singl i uživate u tome, samo tako nastavite, ali ako želite da nađete partnera, iskoristite praznične dane kao vašu Novu godinu. Napišite svoje rezolucije, uzbudite se i stvorite kreativnu atmosferu jer je svijet vaša velika romantična školjka koja samo čeka da bude otvorena i preda vam biser koji zaslužujete.

Bik

Potrebno vam je malo maženja i paženja. Častite sebe jednom masažom ili odlaskom u spa i prepustite se stručnjacima. Budite sami sebi najbolji partner i častite se svim onim stvarima koje vas uzbuđuju. sa sobom možete da povedete i neku dragu osobu, ko zna, možda se taj prijateljski izlazak pretvori u romantičan.

Blizanci

Ako imate potrebu da pozovete svoje prijatelje kako bi im se izjadali zbog toga što ste i dalje singl, učinite to. Izbacite sve negativno iz vas, ali šta god radili, nikako ne kontaktirajte bivše ili potencijalnu simpatiju. Sačekajte malo dok ne sredite sve svoje emocije.

Rak

Vi ste jedan od najvećih romantika na svijetu i zbog toga nemojte da dozvolite da vam to što ste singl kvari slavljenje ljubavi. Pozovite prijatelje na zabavu za Dan zaljubljenih i održite zdravicu u znak ljubavi prema svima njima.

Lav

Možda ove godine nećete imati s kim da proslavite ovaj praznik, ali to ne znači da je potrebno da budete neraspoloženi. Učinite neko dobro djelo za svoje prijatelje, pomozite im da oni imaju savršen Dan zaljubljenih i vaš trud će sigurno biti nagrađen – samo nekog drugog dana.

Djevica

Ovo će možda zvučati čudno, ali dan zaljubljenih bi mogao da bude savršen dan da malo reorganizujete vaš životni prostor. Oslobađanjem od nepotrebnih stvari poboljšaće protok energije koja bi mogla da u vaš život prizove novu ljubav. Ako tražite ljubav, u jugo-zapadni dio vaše spavaće sobe stavite par kristala i svijeće.

Vaga

Vama uopšte ne prija kada ste singl. Ako se sažaljevate, najbolji način da povratite dobro raspoloženje jeste da pomognete nekome.

Škorpija

Vi obožavate intrige i male bijele laži koje iza nje stoje. Zato naručite neko cvijeće koje će vam sa porukom dostaviti na posao, a ostatak dana uživaćete u brojnim glasinama koje će se po kancelariji prepričavati.

Strijelac

Sada je pravo vrijeme za kraći put koji će vam pomoći da napunite baterije. U pitanju ne mora da bude ništa veliko, možete samo da uđete u autobus i odete na drugi kraj grada gdje možete da uđete u bilo koji restoran i priredite sami sebi predivan dan zaljubljenih, a ko zna, možda i upoznate nekog novog.

Jarac

Nemate nikakvih problema sa pozitivnom energijom koja privlači ljude i sada je pravo vrijeme da ponovo privučete sve svoje prijatelje i zajedno proedete nezaboravno veče.

Vodolija

Jasno vam je da Dan zaljubljenih predstavlja veliku zavjeru kako bismo trošili novac i najbolji način da tome stanete na put jeste da napravite svoju žurku koja će biti protiv svega toga i slaviti pravu ljubav, možda baš ona koju ćete ugledati na svojim ulaznim vratima.

Ribe

Dan zaljubljenih je pravi trenutak da pojačate sve emocije po kojima ste poznati i zbog kojih vas ljudi vole. Ponudite svoja osjećanja drugima i pomozite im da prebrode svoje probleme. Vama to nije nikakav problem, ali drugim ljudima emocije nisu toliko otvorene i potrebna im je mala pomoć da dođu u dodir sa njima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se