8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Dabovićeva objavila prve fotografije nakon nasilja

Proslavljena košarkašica Milica Dabović, nakon fizičkog nasilja koje je pretrpjela od svog dečka Šimeta Šikilića Simona, preživljava neke od najgorih momenata u svom životu: pod budnim je okom javnosti, saslušavana u tužilaštvu i živi sa konstantnim strahom da će je nasilnik ponovo napasti.Ipak, ona je našla hrabrosti da se na Instagramu obrati svima koji je podržavaju, kao i da pokaže modrice na vratu.

Njena prva fotografija nakon dobijenih batina izazvala je dosta pažnje, a ona sama kaže da još nije svjesna šta joj se sve dogodilo i uporno ponavlja da ne može da vjeruje da joj se život za tren pretvorio u noćnu moru.

„U šoku sam zbog svega što mi se dogodilo! Boli me duša, srce i telo što je čovek kojeg sam volela svim svojim bićem digao ruku na mene. Sanjala sam o našem venčanju, želela sam da mu rodim decu, a doživela sam da me udara i davi zbog devojke koja ima tarifu. Svađali smo se, smetalo mi je što od mene pravi budalu, što priča sve najgore o Soraji, naziva je kurvom, a onda izlazi sa njom i druži se“, priča košarkašica za „Informer“.

Dodaje da je zbog takvog stava izvukla deblji kraj.

„Naravno da sam mu to zamerila i tada je pobesneo, pretvorio se u zver. Bila sam jako uplašena, i sada ga se plašim, ali nisam dozvolila strahu da me paralizuje“, navela je Dabovićeva.

Kako kaže, nije se dvoumila da li da ga prijavi policiji.

„Želim da im budem primer, želim da im dam snagu. Tek sada, kada sam i sama postala žrtva nekog ko je spreman da umlati nemoćnu ženu, shvatam koliko je hrabrosti potrebno da se ode kod lekara, u policiju i da se kaže: ‘Mene je dečko tukao, treba mi pomoć’, pokušavajući da zaustavi suze govori Milica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se