8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Bokseri Obilića prvi u RS

ZVORNIK – Nakon trećeg kola Lige Republike Srpske, održanog u subotu u Bijeljini, bokseri KBS Obilića zadržali su prvo mjesto. U devetnaest mečeva, svih uzrasta i kategorija, viđeno je više sjajnih borbi kao uvod u nadolazeće prvenstvo BiH, na kojem će Obilić nastupiti sa deset takmičara. Prvenstvo BiH se održava u Brčkom, od 10. do 12. marta.

Gordan Spasojević je u teškom meču pokazao kvalitet i petom uzastopnom pobjedom obezbjedio je bodove Obiliću, dokazavši po ko zna koji put da se samo trud i upornost isplate, pogotovo u borilačkim, odnosno individualnim, sportovima. Spasojević u seniorskom uzrastu ne zna za poraz.

Odlična je bila i Miljana Pavlović u svom debitantskom meču u karijeri protiv iskusnije bokserke Jelene Mitrović iz BK Srebrenica. Njena pobjeda dobija još više na značaju kad se uzme u obzir da je trebalo izaći na kraj sa dva protivnika, tremom i iskusnijom bokserkom. Ovoga puta vatreno krštenje je prošlo dobro po našu sugrađanku i nema sumnje da je blistava karijera pred njom.

Pored dvoje pomenutih dobre mečeve su zabilježili Igor Spasojević i Dragoljub Kulić, što je bilo dovoljno za odbranu prvog mjesta.

U nadi da će nam i u budućnosti donositi dobre rezultate, želimo KBS Obilić sreću u nastavku takmičenja. Naša očekivanja su objektivna s obzirom na trenutno stanje koje pokazuje tabela i rezultati iz prethodnih kola.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se