12 C
Zvornik
19. април 2024.

Anketa TŠC-a za osnovce i privrednike

ZVORNIK – Zvornički Tehnički školski centar pokrenuo je internet anketu za učenike završnih razreda osnovnih škola u okviru procesa formiranja upisne politike za školsku 2017/2018 godinu.

Anketu mogu popuniti svi učenici završnih razreda osnovnih škola na sledećem linku: http://jutsczv.org/index.php/aktuelnosti/vesti/item/250-anketa-profesionalna-orijentacija.

Ista anketa u štampanom obliku proslijeđena je i osnovnim školama na teritoriji grada. Anketa se završava u utorak, 21.februara, u 12.00 sati nakon čega više neće biti dostupna za popunjavanje.

Takođe, u svrhu ispitivanja potreba privrede na području grada Zvornika TŠC je poslao upitnike na mejl adrese većine privrednih subjekata koji zapošljavaju radnike sa KV i SSS iz struka: elektrotehnika, mašinstvo i obrada metala, saobraćaj i hemija, nemetali i grafičarstvo.

– Uporedo sa sprovođenjem ankete tražićemo podatke o broju lica evidentiranih na Birou za zapošljavanje.  Sve aktivnosti sprovodimo kako bi sačinili što bolju upisnu politiku u našoj školi za školsku 2017/2018. godinu – rekao je direktor ove srednjoškolske ustanove Goran Grujić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se