5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Pojačane aktivnosti policije povodom početka drugog polugodišta školske 2016/2017. godine

ZVORNIK – Imajući u vidu da se bliži početak drugog polugodišta, školske 2016/2017. godine, policijski službenici organizacionih jedinica na području Centra javne bezbjednosti Zvornik započeli su preventivne aktivnosti sa ciljem poboljšanja sveukupne bezbjednosti učenika, saopšteno je iz CJB Zvornik.

S obzirom da se u narednom periodu očekuje povećano prisustvo djece na ulicama, kako u zonama škola tako i na trasama kretanja, policijski službenici preduzeće niz preventivnih aktivnosti sa ciljem podizanja svjesti vozača da oprezno voze i smanje brzinu kretanja vozila, te poštuju saobraćajne propise, a sve sa ciljem zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Zvornik će pojačano vršiti kontrolu saobraćaja sa akcentom na brzinu kretanja vozila, poštovanje odnosa vozač – pješak, sankcionisaće se nepropisno parkirana vozila u zonama škola, posebno u zonama pješačkih prelaza, kao i ostali prekršaji koji mogu da ugroze bezbjednost učesnika u saobraćaju.

Centar javne bezbjednosti Zvornik apeluje na vozače da voze krajnje oprezno, pogotovo u blizini školskih objekata, kako ne bi došlo do neželjenih posljedica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se