5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Gradska uprava izdvojila 25.000 KM za novi kotao u školi

ZVORNIK – U toku zimskog raspusta zvornički Srednjoškolski centar „Petar Kočić“ priveo je kraju radove na zamjeni drugog kotla za koji je iz budžeta Grada Zvornik izdvojeno 25.000 KM. Prema riječima direktorice škole Biljane Pisić, škola se grijala na jedan kotao, pa će završetkom ovih radova učenicima u školi biti mnogo toplije.

– Zahvalni smo Gradskoj upravi na podršci, odnosno izdvajanju sredstava za nabavku drugog kotla koji je koštao oko 20.000 KM, a postavljanje novih pumpi i sistema još oko 5.000 KM. Na ovaj način će problem grijanja biti u potpunosti riješen – rekla je Pisićeva.

Ona je dodala i da je kroz projekat Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Vlade Republike Srpske nabavljeno ozvučenje i razglas za učenike tokom javnih nastupa u iznosu 2.600 KM.

– Zahvaljujući otvorenosti škole i saradnji sa međunarodnim organizacijama, preko „Vrld vižna“ dobili smo 2.700 KM za opremanje kabineta za učenike farmaceutskog smjera. Mi smo dodali još 2.000 KM iz vlastitih sredstava i uradili keramičke, vodoinstalaterske i druge radove, te nabavili dio namještaja za ovaj kabinet – rekla je Pisićeva.

Ona je saopštila i da su aplicirali u Kabinetu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika za donaciju od 10.000 KM za opremanje dva kabineta za medicinske tehničare.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se