3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Ukrašavanje grada prethodi „Zimskoj tržnici“

ZVORNIK – U Zvorniku je danas počelo novogodišnje kićenje grada, a ukrasi će biti postavljeni u ulicama Svetog Save, Karađorđevoj ulici, na dijelu oko mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, te u gradskom parku.

Za ove potrebe biće upotrebljen postojeći nakit koji je nabavljan prethodnih godina, a iz gradskog budžeta finansiraće se samo radovi na montiranju i demontiranju ukrasa.

Ukrašavanje grada trajaće dva dana, a nakit će biti uklonjen sredinom januara.

Ove godine po prvi put prazničnoj atmosferi u gradu doprineće i manifestacija „Zimska tržnica“ koja će biti održana od 15. decembra do 15. januara. Na šetalištu u glavnoj ulici, po uzoru na brojne gradove, biće postavljeni jednoobrazni štandovi gdje će zainteresovani izglagači moći da predstave svoje proizvode i usluge. Zainteresovani izlagači mogu podnijeti zahtjev za zakup štandova do 12. decembra u odjeljenju za stambeno-komunalne poslove i poslove saobraćaja grada Zvornik.

Sadržaj „Zimske tržnice“ biće upotpunjen zabavnim programom koji će pripremiti lokalni izvođači, a praznični ambijent obogatiće i novogodišnja jelka koja će biti postavljena u sklopu Tržnice.

„Zimska tržnica“ svečano će biti otvorena u četvrtak, 15. decembra, u 10:00 sati na platou Kasina“ u okviru čega će Pozorištance „Maslačak“ izvesti Animaciju sa klovnom i maskotama. Prvog dana „Zimske tržnice“ u 13:00 sati koncert će održati KUD „Sveti Sava“, a u 18:00 sati Prvo zvorničko pjevačko društvo „Izvornik“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se