18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

U praznične dane pojačane aktivnosti pripadnika CJB Zvornik

ZVORNIK – Načelnik Centra javne bezbjednosti Zvornik Goran Abazović rekao je da će u narednih mjesec dana, a povodom novogodišnjih i božićnih praznika, biti povećano prisustvo policijskih službenika i patrola na terenu i na svim putnim pravcima koje pokriva ovaj Centar.

– Kroz pojačane aktivnosti u narenih mjesec dana preduzećemo sve mjere iz naše nadležnosti, u skladu sa zakonom, da bi smo očuvali javni red i mir i stanje bezbjednosti – rekao je Abazović dodavši da se za predstojeće praznike očekuje povećano prisustvo građana na području koje pokriva CJB Zvornik, kao i povećan broj učesnika u saobraćaju

On je istakao i da pripadnici CJB Zvornik sprovode akciju pod nazivom „Ne dozvolimo da se osmijeh pretvori u krik“ koja se odnosi na upotrebu pirotehničkih sredstava.

– Molimo roditelje da vrše nadzor nad svojom djecom kako bi se izbjegle sve neželjene posljedice. Subjekti koji imaju dozvolu za prodaju pirotehničkih sredstva obavezni su da to rade u skladu sa zakonom, u suprotnom biće sankcionisani, a pripadnici Centra oštro će reagovati i u slučajevima nedozvoljenog prometa pirotehničkih sredstva. Sve ove mjere i aktivnosti preduzimaju se sa ciljem da proslava praznika prođe bezbjedno – poručio je Abazović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se