5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Kontroverzni biznismen napao Šerbedžiju

Kontroverzni hrvatski biznismen Josip Radeljak Dikan osuo je drvlje i kamenje na proslavljenog glumca Radu Šerbedžiju zbog njegovog gostovanja na televiziji N1 gdje je burno reagovao na pitanje voditelja o tome ko je po njemu u ratu devedesetih godina prošlog vijeka bio agresor, a ko žrtva.

– Kaži gade – ko je bio agresor?! Kaži i slaži bre burazeru ako imaš m**a, a ne ovako već dugo prodaješ svijetu svoju lažnu maglu s Briona koji su bili vlasništvo tvog zločinca druga Tita, a sada su tvoji, za nagradu kao poznatom domoljubu – ražestio se Radeljak na “Fejsbuku”.

Nakon što je Šerbedžija izjavio da “nije slučajno da su svi ti najveći ratnici, takozvani heroji koji su završili u Hagu, zapravo kriminalci”, na sebe je navukao bijes mnogih, pa tako i Ministarstva veterana koje je izdalo zvanično saopštenje o njegovoj izjavi. Šerbedžija je kasnije rekao da je njegova izjava pogrešno prenesena, ali to nije uspjelo da smiri tenzije. Više hrvatskih veteranskih udruženja zatražilo je za Šerbedžiju zabranu nastupa i djelovanja u Hrvatskoj na najmanje pet godina, prenosi Glas Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se