15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Ekipa bratunačke škole najbolja na Regionalnom takmičenju

ZVORNIK – Na Regionalnom takmičenju iz Programa upozoravanja na opasnosti od mina pobijedila je ekipa škole „Petar Kočić“ iz Bratunca.

Drugo mjesto osvojila je ekipa „Prve osnovne škole“ iz Srebrenice, a treće ekipa škole „Aleksa Jakšić“ iz Milića.

Na takmičenju koje je održano u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ takmičilo se ukupno šest ekipa koje su pobijedile na opštinskim takmičenjima, pored tri prvoplasirane i ekipe škola „Sveti Sava“ Zvornik, „Vuk Karadžić“ Vlasenica i „Aleksa Šantić“ Osmaci.

Takmičenje se sastojalo iz pet dijelova – usmenih odgovora, slagalice, pantomime, anagrama i ispravljanja netačnih rečenica, a ekipe je ocjenjivao žiri u sastavu Dejan Galić, predsjednik i članovi Slavica Rajić i Mirjana Ostojić.

Sekretar zvorničkog Crvenog krsta Danojka Mićić rekla je da su učenici pokazali dobro znanje, te da će najbolja ekipa sa Regionalnog takmičenja znanje proveriti na Republičkom takmičenju.

Današnje takmičenje otvorenim je proglasio Branko Bajić, sekretar Crvenog krsta regije Birač, a takmičare je pozdravio ispred domaćina, direktor škole „Sveti Sava“ Radomir Petrović koji im je poželio uspjeh, a organizatoru, zvorničkom Crvenom krstu, žiriju i aktivistima srećan rad.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se