8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Akcija u Osnovnoj školi „Sveti Sava“

ZVORNIK – U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u toku je akcija „Jedno dijete jedan slatkiš“ koja za cilj ima da se obezbijede paketići koji će biti poslati djeci na Kosovu.

Sofija Lalić iz Savjeta učenika ove škole rekla je da su se djeca odazvala pozivu da učestvuju u akciji prikupljanja slatkiša za paketiće za drugare na Kosovu, dodavši da se nada da će se oni obadovati ovim poklonima.

Direktor škole Radomir Petrović podsjetio je da je akcija potekla je od FK „Veterani“ Vrbas Baljaluka u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske. On je rekao da je prezadovoljan uspjehom akcije, nagasivši da su osnovci i ranije pokazali svoju humanost.

– Zahvalio bih se učenicima jer su se svi odazvali ovoj akciji i donijeli su slatkiše, grickalice, sokiće, igračke. Sutra i u ponedeljak ćemo ih pakovati i transportovati do Bijeljine gdje će biti glavni punkt odakle će paketići biti poslati za Kosovo – rekao je Petrović istakavši da će u paketima biti 15-16 artikala, te da očekuje da će na ovaj način škola „Sveti Sava“ obezbijediti preko 200 paketića.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se