18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Završeni značajni projekti i kupljene nove igračke

ZVORNIK – U Dječijem vrtiću „Naša radost“ kupljene su nove igračke za šta je sredstva u iznosu 2.500 KM obezbijedila Gradska uprava Zvornik. U ovoj predškolskoj ustanovi ovih dana završena je i realizacija projekta UNICEF-a, UNDP-a i Gradske uprave vrijednosti 45.000 KM.

Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović rekao je da Gradska uprava sa zadovoljstvom podržava projekte koji doprinose stvaranju što boljih uslova za mališane u vrtiću.

– Takav slučaj je i sa ovim projektom opremanja vrtića gdje smo bili u obavezi da učestvujemo sa 20 posto, odnosno sa 9.000 KM. Takođe, pomogli smo i kupovinu igračaka kako bi doprineli da se djeca što bolje zabave i na što ljepši način provedu vrijeme u našoj predškolskoj ustanovi – rekao je Ivanović dodavši da će Gradska uprava postupati tako i ubuduće.

Direktor vrtića Vukomir Stanković podsjetio je da je da su u projektu UNICEF-a i UNDP-a postavljeni laminati u četiri vrtićke prostorije, a pet prostorija je potpuno opremljeno novim namještajem, dok je iz sredstava Gradske uprave uveden video nadzor i obezbijeđen namještaj za nekoliko prosotrija.

– Većina projekta realizovana je u ranijem periodu, dok smo prije dva dana opremili namještajem prijemnu kancelariju, vaspitačku sobu, dio kuhinje i magacinskog prostora. Time je projekat završen i ovom prilikom zahvaljujem se UNICEF-U, UNDP-U i Gradskoj upravi na razumijevanju i podršci – rekao je Stanković.

On je dodao da u vrtiću svake godine nabavljaju nove igračke kojim zamjenjuju dotrajale i neispravne.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se