1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Smrt u zoru: Mladić poginuo u prevrtanju pasata

SOKOLAC – Na dijelu magistralnog puta Podromanija – Rogatica, u Kuli, opština Sokolac, danas oko 3.20 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno stradalo, dok su tri lica povrijeđena, potvrđeno je „Nezavisnim novinama„.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je pasat koji se nakon slijetanja sa kolovoza više puta prevrnulo i zaustavilo na livadi.

„Tom prilikom smrtno je stradao putnik  M.C. (25), nastanjen u  Sokocu, a povrijeđeni su  O.V.  i  V.C. iz Sokoca i D.M, državljanin Srbije, koji su prevezeni u Klinički centar Kasindo radi ukazivanja ljekarske pomoći i utvrđivanja stepena povreda. Vozilom je upravljao M.M. iz Sokoca kod koga je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,27 g/kg“, navodi se u saopštenju CJB Istočno Sarajevo.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio vršenje uviđaja i preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Beživotno tijelo stradalog mladića prevezeno je u prosekturu u Istočno Novo Sarajevu, gdje će po nalogu tužioca biti izvršena obdukcija.

Tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se