12.4 C
Zvornik
16. април 2024.

RUŠE REDOM: Napredak iz Donjeg Šepka nastavljaju sa nizom pobjeda

ZVORNIK – DONJI ŠEPAK – Fudbaleri Napretka iz Donjeg Šepka, nastavljaju sa nizom pobjeda u Drugoj ligi, grupa Istok.

Četa Miodraga Jevtića u osam kola zabilježla je isto toliko pobjeda.bŠepčaci su dali najviše golova – 25, a primili najmnje, svega 5. Imaju i najboljeg strijelca lige jer je LJubiŠa Jovanović postigfao šest golova. Istina imali su i povoljan raspored jer su od osam utakmica pet puta bili domaćini.

– Naši rezultati nisu slučajni. Imamo zaista kvalitetan tim, sastavljen od kombinacije mladosti i iskustva. Atmosefara u klubu je izuzetno povoljna, uprava ispunjava sve obaeze prema igračima pa nama ostaje samo da treniramo i dajemo sve što možemo. Trener Miodrag Jevtić nam je ulio neophodno samopuzdanje, koje donosi rezultate. Mislim da smo već obezbjedili titulu jesenjeg prvaka jer imamo deset bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, ekipe Famosa, rekao nam je pouzdani bočni igrač Saša Trifković.

U nedjelju će Napredak imati teško gostovanje u Vlasenici.

– Za mene će to biti izuzetno emotivan meč. Nakon igranja u zvorničkoj Drini, prešao sam u redove Vlasenice i jedno vrijem igrao dok su Vlaseničani bili prvoligaši. Nadamo se nastavku niza pobjeda, dodao je Trifković, koji je jedno vrijeme igrao i za Sutjesku iz Foče.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se