5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Preko 200 predškolaca nastupili na 7. festivalu dječijeg muzičko-scenskog stvaralaštva

ZVORNIK – Zvornik je bio domaćin Festivala dječijeg muzičko-scenskog stvaralaštva na kome je učestvovalo 12 vrtića iz Srbije i Republike Srpske. Organizator manifestacije koja je okupila preko 200 predškolaca bio je zvornički Dječiji vrtić „Naša radost“, a generalni pokrovitelj Gradska uprava Zvornik.

Direktor vrtića Vukomir Stanković rekao je da je ovo sedmi po redu festival pod nazivom „Našem gradu s ljubavlju“.

– Djeca su danas pokazala na svoj način šta znaju, igrali su, pjevali i recitovali i tako čestitali našem gradu rođendan. Ovim putem se zahvaljujem svim učesnicima, Gradskoj upravi koja je uvijek uz nas i daje podršku ovakvim manifestacijama, kao i drugim sponzorima – rekao je Stanković.

Manifestaciju je otvorio načelnik odjeljenja za privredu, razvoj, poljoprivredu i društvene djelatnosti Milan Cvijetinović koji je pozdravio sve učesnike i poželio im lijepo druženje i vesele nastupe.

– Želim vam da zdravo rastete i budete srećni i da slušate vaše vaspitače i mame i tate – poručio je Cvijetinović.

Na Festivalu koji je revijalnog karaktera učestvovali su vrtići i predškolske ustanove „Štrumpfograd“ iz Ljeljenče, „Duško Radović“ iz Ugljevika, „Poletarac“ iz Koceljeve, „Čika Jova Zmaj“ iz Bijeljine, „Leptirić“ iz Lajkovca, „Dragan i Zoran“ iz Bijeljine, „Prvi koraci“ iz Vlasenice, „Lopare“ iz Lopara, „Bambi“ iz Loznice, „Poletarac“ iz Milića, „Crvenkapa“ iz Malog Zvornika i zvornička „Naša radost“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se