15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Poginule četiri osobe kod Banje Koviljače, među njima i dvogodišnja djevojčica

U teškoj saobraćajnoj nesreći večeras nešto posle 17 sati na zaobilaznom putu kod Loznice, u blizini Banje Koviljače, poginulo je četvoro ljudi, među kojima i devojčica od dve godine, nezvanično saznaje „Blic“.

Jednu osobu sa teškim povredama Hitna pomoć prebacila je u lozničku Opštu bolnicu. Nesreća se dogodila na ravnom dijelu puta i prema tvrdnjama očevidaca, putnički automobil marke „golf“, bosanskih tablica, direktno je udario u šleper koji se kretao iz pravca Malog Zvornika, a kojim je upravljao vozač takođe iz BiH.

– Pošto živim u blizini zaobilaznog puta, čuo sam strahovit prasak i odmah sam znao da je u pitanju sudar. Pozvao sam hitnu pomoć i policiju, a kada sam stigao na lice mjesta zatekao sam užasnu scenu. Smrskan automobil stajao je pored puta, na par metara od kamiona, na kojem je takođe uništen prednji dio i desna strana kabine – kaže jedan od očevidaca.

Prema nepotvrđenim informacijama, u putničkom vozilu nalazile su se dvije žene, dva muškarca i dijete. Vatrogasne ekipe iz Loznice, sa dva vozila više od sat vremena pokušavala su da izvuku tijela povrijeđenih.

Vozač, koji se zatekao u vrijeme nesreće na putu, kaže da ništa nije nagovještavalo nesreću, ali je onda putničko vozilo, koje se kretalo iz pravca graničnog prelaza Trbušnica, prema Malom Zvorniku, prešlo na suprotnu stranu i direktno podletjelo pod šleper.

Policija je zatvorila saobraćaj na ovom dijelu puta, pa se vozila preusmjeravaju na alternativni pravac kroz Banju Koviljaču. Na licu mjesta u toku je uviđaj, a vozač kamiona je priveden.

Poginuli su vozač automobila Radivoje Đokanović (55), njegova supruga Nada (51), sin Petar i Јelena Stanojević (2,5) iz Bratunca, javljaju Novosti online.

U nesreći je teško povrijeđena Olivera Stanojević, majka djevojčice i unuke Đokanovića. Olivera je sa teškim povredama, prebačena na urgentno odjeljenje Opšte bolnice u Loznici, gdje se ljekari bore za njen život.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se