8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Fontana uljepšala grad (foto)

ZVORNIK – Zvornik je ovih dana dobio jedan lijepo uređen kutak u kome Zvorničani već uživaju, gdje provode vrijeme, a skoro nezaobilazno je i fotografisanje. Gradska uprava Zvornik izdvojila je sredstva za izgradnju i uređenje površine od oko 900 kvadrata u koju je smještena fontana i oko nje betonske i zelene površine i sve je dodatno uljepšano dekorativnom rasvjetom. Ovako uređena površina uklopila se i upotpunila je ranije kompletno rekonstruisane glavne gradske ulice.

Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović rekao je da će kompletno opremanje ovog prostora biti završeno u narednih desetak dana kada će biti postavljene klupe i javna česma čime se ovaj projekat zaokružuje.

– Smatram da smo na ovaj način dobili jedan jako lijepo uređen kutak u gradu na koji svi možemo biti ponosni. Drago nam je i što su građani i prije završetka svih radova tu počeli da provode vrijeme, a naročito su uživali najmlađi Zvorničani. Na taj način pokazali su da im se dopada novi izgled tog dijela grada koji će svakako biti zanimljiv i za turiste i sve ljude koje put nanese u Zvornik – rekao je Ivanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se