8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Danas odigrana predstava u okviru Dječije nedelje

ZVORNIK – Mališani Dječijeg vrtića „Naša radost“ uživali su danas u predstavi „Kvarna farma“ koju je za njih izvelo Subotičko pozorište „Dambo“.

Predstava je dio ovogodišnje Dječije nedelje koja se obilježava od 3. do 7. oktobra.

– Danas su mališani, pored predstave imali i likovne aktivnosti pod nazivom „Igra bojama“ i „Mali kreativci“. Već sutra, ukoliko nas vrijeme posluži, čeka ih maskembal od 09:30 sati kada po tradiciji djeca našeg vrtića šetaju glavnom gradskom ulicom obučeni i maskirani u najrazličitije likove. Izlet u Vukov Tršić koji je bio planiran za petak najvjerovatnije ćemo odgoditi do nekih boljih vremenskih prilika – rekao je direktor „Naše radosti“ Vukomir Stanković.

Napomenuvši da su manifestacijama obuhvaćena sva djeca iz vrtića izuzev jasličkih grupa, Stanković je rekao da je Dječija nedelja počela u ponedeljak kada su mališani govorili o dječijim pravima, a slogan je bio „Porodica na prvom mjestu“. On je dodao i da je u utorak bio sportski dan kada su djeca imali različite sportske aktivnosti.

– Dječija nedelja kod nas se tradicionalno obilježava već dugi niz godina i tada mališani pokazuju šta znaju, a mi odrasli pokazujemo i na ovaj način da su nam oni najvažniji, da su nam na prvom mjestu, da je sve posvećeno njima, odnosno da su oni centar svijeta – istakao je Stanković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se