2 C
Zvornik
19. април 2024.

Čekaju nas topliji dani s povremenom kišom

U narednih nekoliko dana u Bosni i Hercegovini očekuje nas toplije vrijeme u odnosnu na prethodnu sedmicu. Maksimalna dnevne temperatura vazduha biće 24 stepena.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u petak prije podne možemo očekivati umjereno naoblačenje. Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom će biti između 1 i 5 stepeni Celzija dok će najviša dnevna temperatura vazduha iznositi između 15 i 24 stepena.

U subotu nas očekuje pretežno oblačno vrijeme, a u noći na nedjelju kiša i pljuskovi. Najniža jutarnja temperatura vazduha biće uglavnom između 6 i 10 stepeni, dok će najviša dnevna biti do 24 stepena.

Posljednji dan sedmice očekuje nas pretežno oblačno sa kišom i pljuskovima, a prestanak padavina očekuje se u večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura biće od 8 do 13 stepeni, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena.

U ponedjeljak takođe možemo očekivati pretežno oblačno vrijeme sa najnižim jutarnjim temperaturama vazduha između 5 i 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura biće 21 stepen. Tokom skoro cijele sedmice očekuje nas toplije vrijeme sa povremenom kišom.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se