9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Supružnici poginuli, kćerka teško povrijeđena

ZVORNIK – Državljani Srbije, supružnici Dž. P. i N. P. iz Beograda su poginuli, a njihova desetogodišnja kćerka teško je povrijeđena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju oko 15.15 časova dogodila u mjestu Vukušić Polje na magistralnom putu Milići – Zvornik.

Do nesreće je došlo kada su se direktno sudarili „škoda“ registarskih oznaka iz Srbije i kamion „mercedes“. Očevici tvrde da je prizor bio stravičan i da je od siline udara prednji dio „škode“ smrskan i da je praktično pod kamionom.

Na lice mjesta su brzo stigli Hitna pomoć i vatrogasci. Supružnicima nije bulo spasa, dok je ovu tragediju preživjela njihova kćerka.

Portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović je izjavila da je povrijeđena desetogodišnja djevojčica koja se nalazila u automobilu nakon ukazane medicinske pomoći u Milićima prebačena u zvorničku bolnicu na dalje liječenje.

Prema nepotvrđenim informacijama, porodica koja je nastradala vraćala se kući za Beograd iz posjete rodbini i prijateljima u Čajniču.

Policijski uviđaj, kojem je prisustvovao i dežurni tužilac do zaključenja ovog broja „Glasa Srpske“ nije bio završen, a na dionici magistrale kod Vukušić Polja, gdje se dogodila ova teška saobraćajna nesreća, bio je potpuno obustavljen saobraćaj. Šta je dovelo do ove nesreće, odnosno do direktnog sudara „škode“ i kamiona, biće utvrđeno policijskom istragom.

Pripreme za operaciju četvorogodišnje djevojčice u UKC Tuzla

Četvorogodišnja djevojčica koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći primljena je sinoć u Univerzitetski klinički centar /UKC/ Tuzla, gdje jr i oprerisana.

U UKC Tuzla Srni je rečeno da je djevojčica primljena sa višestrukim povredama i da se nalazi na intenzivnoj njezi, pod stalnim nadzorom ljekara.

Ona je nakon saobraćajne nesreće na magistralnom putu Milići-Zvornik u mjestu Vukšić Polje, u kojoj su poginuli njeni roditelji Đ.P. i N.P, u vrlo teškom zdravstvenom stanju dovezena u kliničku ambulantu Opšte bolnice Zvornik, a poslije reanimacije i imobilizacije preloma ruke i noge upućena je na UKC Tuzla.

Ova stravična saobraćajka nije bila juče i jedina na području Centra javne bezbjednosti Bijeljina. Naime, jedno lice je teže je povrijeđeno u lančanom sudaru četiri automobila na magistralnom putu Brčko – Bijeljina, u mjestu Donja Čađavica.

– Osim lica koje je teže povrijeđeno, dva lica zadobila su lakše povrede – naveo je dežurni operativni bijeljinskog Centra javne bezbjednosti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se