9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

SP: Pojedini funkcioneri zastrašuju ljude

ZVORNIK – Gradski odbor Socijalističke partije Zvornik upozorava da i pred ove lokalne izbore određene političke partije i njihovi funkcioneri nastavljaju sa praksom zastrašivanja ljudi.

-Zaposlenim radnicima u pojedinim Javnim ustanovama i državnim preduzećima upućuju se otvorene prijetnje da će ostati bez posla, a njihove porodice bez egzistencije, ukoliko ne skupe predviđen broj glasova za određenu političku opciju – kažr se u saopštenju iz Gradskog odbora SP-a.

Najdrastičniji primjer je zvornička „Alumina“ gdje pojedini inženjeri i rukovodioci pogona, a inače visoki stranački funkcioneri pozivaju radnike na „sastanke u četiri oka“ i tom prilikom im upućuju najbezobzirnije ucjene i uslovljavanja ostankom na radnom mjestu za podršku na izborima.

-Gradski odbor Socijalističke partije Zvornik poziva sve one ljude koji su imali iskustva sa takvim „nepristojnim ponudama“ da se jave u kancelariju partije, a naš pravni tim će učiniti sve da ih zaštiti od prijetnji. Ne možemo dopustiti da se u Javnim ustanovama i državnim preduzećima koji su vlasništvo svih nas pojedinci stavljaju iznad zakona. Tražimo od građana da nam prijave sve te male „šerife“ koji su umislili da su gospodari života i smrti, a mi ćemo protiv njih podnijeti prijave nadležnim organima i u sredstvima informisanja javno objaviti imena ucjenjivača – pozivaju iz Socijalističke partije.

U Socijalističkoj partiji smatraju da svaki birač, bez ikakvih pritisaka, treba slobodno da izabere političku opciju za koju će glasati. Ubijeđeni su da su građani to prepoznali i da će imati njihovu podršku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se