15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

SP: 25. septembra nije važno jesmo li socijalisti, naprednjaci, radikali…

Gradski odbor Socijalističke partije Zvornik poziva sve svoje članove,simpatizere i građane Zvornika da u što većem broju izađu na Referendum u nedelju 25.septembra i svojim glasom potvrde 9.januar kao Dan Republike.

Pokažimo da smo narod sa dostojanstvom i ponosom koji slobodu cijeni iznad svega i ne dozvoljava da mu se nameću odluke koje za cilj imaju pokušaj urušavanja Republike Srpske. Bili smo jedinstveni kada se stvarala naša Republika,budimo jedinstveni i u ovom trenutku kada je treba odbraniti.U nedelju 25.septembra neće biti važno da li smo Socijalisti , Radikali ili Naprednjaci, da li smo studenti ili penzioneri , doktori nauka ili radnici- tog dana svi moramo biti isti, svi se moramo stopiti u jedan glas koji će reći: Da, deveti januar je Dan Republike-bio,ostao i biće!

Masovnim izlaskom na birališta jasno ćemo staviti do znanja svima da niko nije jači od volje naroda, da je Republika Srpska vječna kategorija i da su njeni građani jasno i čvrsto odlučili da ostanu svoji na svome.Referendum o Danu republike ne provocira nikog i nema namjeru da ikog ugrozi.Naše komšije Bošnjaci nemaju razloga da strahuju,jer nedeljnim referendumom branimo i njihovo pravo na slobodu mišljenja i djelovanja.

Uvijek smo bili državotvoran narod koji se kroz istoriju borio protiv nepravde. To ćemo učiniti i u nedelju 25.septembra.Mirno,svečano,dostojanstveno i demokratski izađimo na svoja biračka mjesta i svojim glasom potvrdimo 9.januar kao Dan Republike Srpske – stoji u saopštenju GO SP, koje je potpisao predsjenik odbora, dr Vladimir Mijatović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se