5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Projekti za bolji život na selu

SREBRENICA – U Srebrenici je pri kraju asfaltiranje dva seoska puta, kao i izbor izvođača radova za izgradnju niskonaponske elektromreže za dva zaseoka sela Lehovići.

Radovi na uređenju i asfaltiranju puta za selo Gaj iznad Potočara privode se kraju.

Sredstva u iznosu od 121.360 KM za izgradnju ovog puta u okviru Projekta stambenog zbrinjavanja Roma obezbijedilo je Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH sa ciljem unapređenja uslova povratnika, odnosno manjinske romske zajednice u ovom selu.

Zahvaljujući donacijama opština Ilidža i Novi Grad Sarajevo obezbijeđeno je 90.000 KM za uređenje i asfaltiranje dionice nekategorisanog puta LJubisavići-Orahovica do Živkovog brda u dužini od 585 metara.

Iz opštinske uprave najavljeno je da će radovi uskoro početi i da je planirano da se do kraja ove godine asfaltira cijeli put do Orahovice sa krakom za selo Pusmiliće.

Opština Srebrenica raspisala je tender i do kraja ove sedmice treba da bude izabran izvođač radova za izgradnju niskonaponske elektromreže za zaseoke Sjemovo i Bubuljice kod sela Lehovići, za šta je obezbijeđeno 8.000 KM.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se